Nilens Jord Pure Collection Large Eye Shadow Brush 882

Om produktet

  • Stor øjenskyggepensel
  • Syntetiske hår
  • Håndlavet
  • Præcis påføring
  • Skaft i asketræ
5000
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 2,50 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Stor øjenskyggepensel

Pure Collection Large Eye Shadow Brush fra Nilens Jord er en alsidig pensel, der er specielt udformet til at påføre øjenskygge. Øjenskyggepenslen har en stor størrelse, der gør penslen ideel til at lægge øjenskygge jævnt på hele øjenlåget for et smukt resultat.

Nilens Jord Pure Collection Large Eye Shadow Brush er håndlavet og kommer i de bedste materialer i et elegant design. Øjenskyggepenslen har syntetiske hår, der er håndklippet for at give den helt rette finish og muliggøre en nem og præcis påføring af øjenskyggen. Large Eye Shadow Brush er en del af serien Pure Collection fra Nilens Jord med makeupbørster, hvor kvalitet og innovation er nøgleord og der er kræset for design og detaljer. Alle seriens børster og pensler er udformet med et skaft i smukt asketræ, der ligger stabilt i hånden uden at glide og giver et eksklusivt look.

For en fejlfri påføring

Ønsker du fejlfri påføring af din øjenskygge, er Pure Collection Large Eye Shadow Brush fra Nilens Jord det helt rette valg for dig. Den håndlavede børste giver dig mulighed for at få markerede øjne eller et mere naturligt look alt efter, hvad du foretrækker.

Påfør din valgte øjenskygge på Large Eye Shadow Brush og fordel øjenskyggen på øjenlåget til det ønskede resultat opnås. Rengør penslen efter brug. Tilbage er der kun at nyde det smukke resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nilens Jord
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nilens Jord Pure Collection Large Eye Shadow Brush 882

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.