Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Nuud Smarter Pack Pink (2x20 ml)

Om produktet

  • Til alle hudtyper
  • Skånsom og naturlig formel
  • Neutraliserer sved- og lugtgener
  • Modvirker lugt i 3-7 dage
  • Holder gennem træning og bad
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 18,90 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

DEODORANT CREME
Nuud Smarter Pack Pink (12x20ml) er en startpakke fra Nuud, der vil få dig til at glemme at der eksisterer andre former for deodoranter.

Denne unikke deodorant er formuleret med en innovativ forme med kun 10 ingredienser, som neutraliserer lugtgener i 3-7 dage, så du slipper for at tænke på sved- og lugtgener.

Den unikke formel gør at du kan dufte frisk i dagevis uanset om du har en hektisk og travl dag, om du dyrker hård og intensiv sport eller om du er i bad.

Nuud holder gennem alt gennem din hverdag, mens den er komfortabel og skånsom mod din hud, så du kan føle dig tør under armene uden at huden udtørres.

Denne Nuud pakke er den pink smarrter boks, som giver dig 2 tuber af 20 ml Nuud deodorant creme, som holder i hele 19-20 uger. Det er 19-20 uger hvor din hverdag bliver letterer og hvor sved og lugt ikke længere er et problem.

Lev dit liv med denne fantastiske creme, som neutraliserer lugtgener med naturlige ingredienser som mikro sølv og sheasmør, der gør at cremen kan bruges af alle hudtyper også sensitiv.

ANVENDELSE
Hvis du er træt af lugtgener i løbet af dagen, deodoranter der udtørrer huden og gentagne opfrisk elser af din deodorant, der denne innovative deodorantcreme fra NUUD det oplagte valg.

Påfør let en lille mængde af deodoranten under hver arm, og massér cremen ind i huden til den er absorberet. Cremen bør påføres på ren hud, gerne efter du har været i bad og renset huden med showergel.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nuud
Ingredienser Clean Silver (Micro Silver), Coconut oil (Caprylic / capric triglyceride), Castor oil (Ricinus communis seed oil), Zinc oxide (Zinc oxide), Almond oil (Prunus amygdalus dulcis oil), Mineral clay (Stearalkonium bentonite), Vegetable emulsifier (Polyglyceryl-3 diisostearate), Castor oil extract (Hydrogenated castor oil), Vegetable mix raising (Propylene carbonate), Carnauba wax (Copernicia cerifera cera)
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Nuud Smarter Pack Pink (2x20 ml)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik