HUSK MORS DAG GAVEN: Spar min. 20% på dufte - SHOP HER

NUXE Aquabella Micro Exfoliating Purifying Gel 150 ml.

Om produktet

  • Eksfolierende rensegelé
  • Fjerner hudens overskydende sebum
  • For friskere og mere strålende hud
  • Til kombineret hud
  • Fri for parabener
  • Renser huden i dybden
  • Udglatter ujævnheder
  • Tilfører fugt
- 10%

Special Price 11250

Normalpris i "butikkerne" 12500

(Fra 10375 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,60 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Eksfolierende rensegelé

Micro Exfoliating Purifying Gel fra NUXE Aquabella er en effektiv rensegelé med eksfolierende mikroperler, der renser huden i dybden. Rensegeléen fjerner hudens overskydende sebum og udglatter ujævnheder i huden. Huden efterlades renere, friskere og mere strålende. Gelen tilfører masser fugt til huden. Micro Exfoliating Purifying Gel er særligt velegnet til kombineret hud til daglig brug.

Micro Exfoliating Purifying Gel består af en krystalgelé baseret på en frisk og let formel, hvoraf 85,3% af ingredienserne er naturlige. Rensegeléen er beriget med naturlige, blå mikroperler, der eksfolierer huden og fjerner døde celler fra hudens overflade. Gelen indeholder naturlig hyaluronsyre og hvid åkande fra Madagascar, der giver fugt til ansigtet og fastholder vandmolekylerne, som har en specifik effekt på hudens fedtede områder. Dette skyldes åkandens koncentration af tanniner og polyfenoler, der har udrensende egenskaber. Gelen er beriget med NUXE’s eksklusive Natural Blur Complex med ekstrakt fra havre, grønne linser og brødkarse, der synligt korrigerer og forbedrer hudens kvalitet samt udglatter og forfiner hudens struktur. Ingredienserne reducerer mængden af overskydende sebum og matterer huden, så huden efterlades mere frisk og klar. Ansigtsrensen har en frisk, feminin og delikat blomsterduft, hvoraf noterne består af topnoter af agurk og citron, hjertenoter af jasmin, vandblomster og neroli samt bundnoter af musk. Micro Exfoliating Purifying Gel er desuden fri for parabener, sæbe og sulfat.

For en frisk og strålende finish

Ønsker du en renere, friskere og mere strålende hud, er Micro Exfoliating Purifying Gel fra NUXE Aquabella det perfekte valg for dig. Den skønne rensegelé renser din hud i dybden og fjerner din huds overskydende sebum.

Anvend NUXE Aquabella Micro Exfoliating Purifying Gel morgen eller aften. Påfør gelen på fugtig hud, mens øjenområdet undgås. Skyl gelen grundigt af med rigeligt vand. Vi anbefaler at påføre NUXE Aquabella Beauty Revealing Essence lotion efterfølgende for et optimalt resultat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Nuxe
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: NUXE Aquabella Micro Exfoliating Purifying Gel 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.