Spar min. 25% på (næsten) alt hårpleje & styling - SHOP HER

OAK Natural Beard Care Beard Hold 50 ml.

Om produktet

  • Effektiv skægvoks
  • Medium hold
  • Plejer og nærer
  • Skab præcise konturer
  • Fri for parabener
  • Diskret citrusduft
- 25%

Special Price 22422

Normalpris i "butikkerne" 29900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 11,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

SKÆGVOKS MED MEDIUM HOLD

Beard Hold fra OAK Natural Beard Care er en effektiv skægvoks, der tilfører medium hold til skægget. Skægvoksen holder styr på uregerlige skæghår, så skægget får en flot form med præcise konturer og en naturlig, let glans. Beard Hold har desuden en diskret duft af enebær og grapefrugt.

Beard Hold har pastelignende egenskaber, der gør voksen effektiv og nem at anvende. Riscinus- og castor-olie tilfører fugt og pleje til skægget, imens shea butter har en blødgørende virkning. Derudover er Beard Hold beriget med naturligt candelilla-voks, der holder skægget i en flot form hele dagen igennem. Beard Hold er desuden fri for parabener.

FOR ET VELPLEJET LOOK

Ønsker du at holde dit skæg velformet dagen igennem, er Beard Hold fra OAK Natural Beard Care det perfekte valg for dig. Den effektive skægvoks har en udglattende virkning på dit skæg, så du kan skabe den unikke form, du ønsker med en velplejet finish.

Tag en lille mængde OAK Beard Hold imellem fingrene, og arbejd skægvoksen godt ind i hele skægget. Form og udglat derefter dit skæg i hårenes groretning for et optimalt resultat. Vi anbefaler, at du anvender Beard Hold dagligt - især hvis du har krusede og strittende skæghår.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand OAK Natural Beard Care
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: OAK Natural Beard Care Beard Hold 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.