Ole Henriksen Balance Cold Plunge Pore Mask 90 ml.

Om produktet

  • Unik ansigtsmaske
  • Renser i dybden
  • Forfiner porerne
  • Giver et ’koldt gys’
  • Fri for parabener
  • For en ren finish
Spar 10%

Special Price 32400

Normalpris i "butikkerne" 36000

(Fra 30600 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 16,20 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

DYBDERENSENDE ANSIGTSMASKE

Cold Plunge Pore Mask fra Ole Henriksen Balance er en innovativ ansigtsmaske, der renser porerne i dybden. Masken giver desuden huden et koldt gys, og den køler, afgifter og kontrollerer således produktionen af talg for en ren og velplejet finish. Cold Plunge Pore Mask er særligt velegnet til kombineret eller fedtet hud.

Ole Henriksen Cold Plunge Pore Mask er blandt andet beriget med ekstrakt af dueurt og fjeldskær, der lindrer huden, forfiner porerne samt giver en naturlig, mat finish. Derudover indeholder masken AHA og BHA, der forbedrer hudens struktur for en smuk og frisk ’Ole Glow’. Cold Plunge Pore Mask er desuden fri for parabener, farvestoffer og uden kunstig parfume.

FOR EN NATURLIG, MAT FINISH

Ønsker du en naturlig, mat finish, er Cold Plunge Pore Mask fra Ole Henriksen Balance den ultimative løsning for dig. Den unikke ansigtsmaske forfiner porerne i din hud, samtidig med at den har en matterende effekt, og du efterlades således med en ren og velplejet finish.

Påfør et jævnt lag Ole Henriksen Balance Cold Plunge Pore Mask på huden i ansigtet. Lad masken virke, indtil den begynder at slå revner. Tag dernæst lidt koldt vand mellem håndfladerne, og massér masken godt ind i huden. Masken transformeres til en lækker skum, der fjerner overflødige olier og urenheder. Skyl til sidst grundigt efter med koldt vand og nyd den rene og friske hud, der kommer til syne.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ole Henriksen
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ole Henriksen Balance Cold Plunge Pore Mask 90 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.