Spar 30% på Ecooking t.o.m onsdag kl. 23.59 - >> Gå til udvalget <<

Ole Henriksen Pre Makeup Babies

Om produktet

  • Komplet sæt til makeupbasen
  • Fire hudplejeprodukter
  • Ansigtsmaske, toner, øjencreme og primer
  • Giver en skøn glød
  • For en smuk, ensartet makeup
  • Praktiske rejsestørrelser
Spar 10%

Special Price 36000

Normalpris i "butikkerne" 40000

(Fra 34000 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 18,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Musthaves til makeupbasen
Ole Henriksen Pre Makeup Babies er et sæt med fire essentielle hudplejeprodukter, der forfiner huden og forbereder huden til en smuk, jævn makeup, der holder hele dagen. Sættet består af fire bestsellere i små, praktiske rejsestørrelser, der tilsammen danner den perfekte base for huden.
Sættet indeholder:

Ole Henriksen Transform Plus Phat Glow Facial (15 ml)
Ole Henriksen Transform Glow2OH™ Dark Spot Toner (65 ml)
Ole Henriksen Truth Banana Bright Eye Creme (7 ml)
Ole Henriksen Truth Banana Bright Face Primer (15 ml)

Phat Glow Facial er en eksfolierende ansigtsmaske, der renser huden i dybden, bekæmper synlige aldringstegn og lysner huden gennem skånsom men effektiv kemisk eksfoliering.

Glow2OH™ Dark Spot Toner er en skånsom toner til alle hudtyper, der reducerer mørke misfarvninger, hyperpigmentering samt fine linjer og rynker, så huden efterlades med en mere ensartet struktur og tone og får en smuk og mere ungdommelig udstråling.

Banana Bright Eye Creme er en unik anti-aging øjencreme, der øjeblikkeligt lysner og farvekorrigerer huden omkring øjnene, mens det sarte øjenområde tilføres intens næring og efterlades med en glat, frisk finish. Øjencremen reducerer desuden fine linjer og smilerynker efter vedvarende brug.

Banana Bright Face Primer er en letfarvet makeupprimer til alle hudtyper, der giver huden en strålende og frisk glød. Primeren lysner og farvekorrigerer huden og tilfører næring mens fine linjer og rynker udviskes. Det er en perfekt primer til at opnå den berømte Ole Glow, og den sørger for, at makeuppen holder sig flot hele dagen lang.

Anvendelse
Begynd med ansigtsmasken Phat Glow Facial fra Ole Henriksen Transform Plus. Påfør et jævnt lag på ren, tør hud i ansigtet og massér på huden, indtil masken skifter farve fra lyserød til hvid. Undgå øjenområdet og læberne. Lad masken virke i 15 minutter, og fjern den herefter nænsomt med en fugtet vaskeklud. Vi anbefaler at bruge masken 1-2 gange om ugen for bedste resultat.
Fortsæt med Ole Henriksen Transform Glow2OH™ Dark Spot Toner – påfør på en 2/3 fugtet vatrondel, og før den over huden i ansigtet med lette bevægelser. Undgå øjenområdet. OBS: Vi anbefaler, at man starter stille op med toneren, indtil huden vænner sig til den - eventuelt start med at påføre den hveranden aften. Det er naturligt, at man i opstarten kan opleve en let prikken ved påføring på grund af dens effektive aktive ingredienser. Vi anbefaler desuden, at der anvendes solcreme om dagen.
Påfør en generøs mængde Ole Henriksen Banana Bright Eye Creme på ren hud omkring øjnene. Massér cremen blidt ind i huden med fingerspidserne, indtil den absorberes.
Tag en passende mængde Ole Henriksen Truth Banana Bright Face Primer, og massér på ren hud i ansigtet. Makeupprimeren kan anvendes under din foretrukne foundation, pudder, mineralpudder eller alene.
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Ole Henriksen
Ingredienser Kontakt kundeservice
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Ole Henriksen Pre Makeup Babies

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.