Oral-B Frozen Stages Toothpaste 75 ml.

Om produktet

  • Børnetandpasta
  • Med Frozen-motiver
  • Skånsom rensning
  • Beskytter emaljen
  • Fri for parabener
  • Skøn smag af frugt

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 34%

Special Price 1900

Normalpris i "butikkerne" 2900

Optjen 0,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

FROZEN TANDPASTA TIL BØRN

Frozen Stages Toothpaste Fruit Burst fra Oral-B er en børnetandpasta, der gør det sjovt at børste tænder. Tandpastaen renser skånsomt tænderne, styrker emaljen samt beskytter mod huller. Tandpastaen kan anvendes af børn fra 6 år og yngre.

Oral-B Frozen Stages Toothpaste er designet med Disney-figurerne Anna, Elsa og Oluf fra filmen Frozen. Tandpastaen indeholder fluor, der beskytter tænderne mod caries. Derudover indeholder tandpastaen silica - et naturligt mineral, der virker styrkende og plejende på både tænder og tandkød. Frozen-tandpastaen er desuden fri for parabener og sukker, og den har en skøn frugtsmag.

DINE BØRN VIL ELSKE DEN

Ønsker du en effektiv og velsmagende tandpasta til dine børn, er Frozen Stages Toothpaste Fruit Burst fra Oral-B det perfekte valg for dig. Den milde tandpasta sikrer dine børn rene og beskyttede tænder, og er de vilde med Disneyfilmen Frozen, vil tandpastaen uden tvivl blive et hit!

Børst dine børns tænder minimum 2 gange om dagen med Oral-B Frozen Stages Toothpaste for optimal hygiejne. Anvend en mængde tandpasta svarende til størrelsen på en ært. Hvis det kan lade sig gøre, så vent gerne 2 minutter med at drikke noget efter tandbørstningen, så fluoren har tid til at virke.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Oral-B
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Oral-B Frozen Stages Toothpaste 75 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.