OSMO Intensive Deep Repair Mask 100 ml.

Om produktet

  • Fugtgivende hårkur
  • Intens næring til håret
  • Blødgørende effekt
  • God til tørtskadet hår
  • Fri for parabener
Spar 61%

Special Price 1900

Normalpris i "butikkerne" 4900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 0,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

INTENST FUGTGIVENDE HÅRKUR

Intensive Deep Repair Mask fra OSMO Deep Moisture er en intens hårkurder plejer håret i dybden uden at tynge. Masken genopretter hårets naturlige fugtbalance og smidighedså håret efterlades silkeblødt og medgørligt. Intensive Deep Repair Mask er særlig god til tørt og skadet hår.

Intensive Deep Repair Mask er beriget med jojoba- og patchouli-olieder tilfører næring og glans til håretsamt tæmmer frizz. Derudover er masken beriget med planteekstrakt fra ylang ylang og sojaproteinerder virker styrkende samt kontrollerer overproduktion af fedt i hovedbunden. OSMO Intensive Deep Repair Mask er desuden fri for parabener.

FOR SILKEBLØDT HÅR

Trænger dit hår til et boost af fugt og plejeer Intensive Deep Repair Mask fra OSMO Deep Moisture det perfekte valg for dig. Den virkningsfulde hårmaske giver intens fugt til dit hårså du efterlades med et sundt og velplejet look.

Påfør en passende mængde OSMO Intensive Deep Repair Mask i nyvaskethåndklædetørt hår. Fordel masken jævnt i håretog lad den virke i 3-5 minutter. Hvis dit hår er ekstra skadetså lad masken virke i 7-10 minutter mereog tilfør eventuel varme til håret for at forstærke maskens virkning. Skyl derefter med varmt vand. Vi anbefalerat du afslutter med en plejende balsam for at forsegle fugten i hårstråene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand OSMO
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: OSMO Intensive Deep Repair Mask 100 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.