Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

OSMO Power Powder 9g.

Om produktet

  • Volumegivende hårpudder
  • Tilfører tekstur
  • Let, vedvarende hold
  • Mat finish
  • Fri for parabener
  • Til alle hårtyper og længder
  • Vandopløselig formel
- 25%

Special Price 11174

Normalpris i "butikkerne" 14900

(Fra 8940 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 11,10 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Hårpudder med let hold

Power Powder fra OSMO er en hårpudder, der tilfører tekstur og volumen til håret. Hårpudderen giver et let, vedvarende hold og en matteret finish. Hårpudderet fordeles vægtløst i håret og bliver gennemsigtig ved fordeling i håret. Power Powder er velegnet til alle hårtyper og længder.

Power Powder er baseret på en letvægtsformel med silica, der har en matterende effekt og som tilfører volumen. Pudderet gør det let at skabe struktur og style eller restyle håret. Hårpudderet tilfører pleje til håret, så håret efterlades med et velplejet look. På OSMO’s egen skala har hårpudderet en holdfaktor 2 ud af 6. Hårpudderet er vandopløseligt og vaskes nemt ud med vand, så der ikke opstår produktophobninger i håret. Power Powder har et kompakt design, der er nem at have med på farten. Hårpudderet er desuden fri for parabener.

For masser af tekstur og mat finish

Drømmer du om masser af volumen og tekstur samt en smuk mat finish, er Power Powder fra OSMO det perfekte valg for dig. Letvægts-hårpudderet giver dig et let, vedvarende hold samt gør det nemt for dig at style eller restyle dit hår.

Ryst OSMO Power Powder godt inden brug. Anvend en generøs mængde hårpudder direkte i hårbunden ved hårrødderne og gnid det ind i håret. Style derefter som ønsket.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand OSMO
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: OSMO Power Powder 9g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik