LIGE NU: Spar 25% på 8 luksus brands Se hvilke & shop her

Panasonic ER DGP82 Professional Hårtrimmer

Om produktet

  • Professionel hårtrimmer
  • Kraftig motor
  • Slidstærke blade
  • Indbygget afstandsregulering
  • Klipper ned til 0,8 mm.
  • Med afstandskamme
- 42%

Special Price 144900

Normalpris i "butikkerne" 249900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 72,45 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EKSKLUSIV, PROFESSIONEL HÅRTRIMMER

Panasonic ER DGP82 Professional er en eksklusiv, professionel hårtrimmer, der giver fuld kontrol over håret samt en hurtig og effektiv trimning. Den kraftige motor og de slidstærke blade gør det let at få en knivskarp, flot finish. ER DGP82 K Professional er velegnet til alle hårtyper, selv kraftigt hår.

ER DGP82 Professional er baseret på en specialudviklet teknologi. Den stærke motor har et højt omdrejningstal og holder en konstant fart, hvilket sikrer et præcist resultat. Bladene er belagt med titanium og skærer med en præcis vinkel på 45˚. Med den indbyggede afstandsregulering samt de tre medfølgende afstandskamme kan man regulere hårlængden fra 0,8 mm til hele 15 mm. Pakken indeholder desuden en praktisk ladestation, strømforsyning samt smøreolie og rensebørste til vedligeholdelse.

FÅ ET PERFEKT RESULTAT

Ønsker du at få et præcist, professionelt resultat, når du trimmer dit hår, er ER DGP82 Professional fra Panasonic perfekt til dig. Trimmeren giver dig de bedste muligheder for nemt og effektivt at få et flot, professionelt look.

Indstil trimmehøjden, eller påfør den ønskede afstandskam, og brug Panasonic ER DGP82 Professional til at trimme håret. Efter brug fjernes bladet og børstes ren for hårrester. Dryp lidt smøreolie på bladet, og sæt det på trimmeren igen. Sæt maskinen i ladestationen i 1 time for fuld opladning.

NB! DGP82 erstatter ER GP80 K

OBS. Det er vigtigt, at ER DGP82 Professional rengøres og smøres med smøreolien både før og efter brug pga. det hurtige skær.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Panasonic
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panasonic ER DGP82 Professional Hårtrimmer

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.