Panasonic ER HGP82 K Professional Hårtrimmer

Om produktet

  • Professionel hårtrimmer
  • Kraftig motor
  • Slidstærke blade
  • Indbygget afstandsregulering
  • Klipper ned til 0,8 mm.
  • Med afstandskamme
Spar 44%

Special Price 139125

Normalpris i "butikkerne" 249900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 69,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EKSKLUSIV, PROFESSIONEL HÅRTRIMMER

Panasonic ER HGP82 K Professional er en eksklusiv, professionel hårtrimmer, der giver fuld kontrol over håret samt en hurtig og effektiv trimning. Den kraftige motor og de slidstærke blade gør det let at få en knivskarp, flot finish. ER HGP82 K Professional er velegnet til alle hårtyper, selv kraftigt hår.

ER HGP82 K Professional er baseret på en specialudviklet teknologi. Den stærke motor har et højt omdrejningstal og holder en konstant fart, hvilket sikrer et præcist resultat. Bladene er belagt med titanium og skærer med en præcis vinkel på 45˚. Med den indbyggede afstandsregulering samt de tre medfølgende afstandskamme kan man regulere hårlængden fra 0,8 mm til hele 15 mm. Pakken indeholder desuden en praktisk ladestation, strømforsyning samt smøreolie og rensebørste til vedligeholdelse.

FÅ ET PERFEKT RESULTAT

Ønsker du at få et præcist, professionelt resultat, når du trimmer dit hår, er ER HGP82 K Professional fra Panasonic perfekt til dig. Trimmeren giver dig de bedste muligheder for nemt og effektivt at få et flot, professionelt look.

Indstil trimmehøjden, eller påfør den ønskede afstandskam, og brug Panasonic ER HGP82 K Professional til at trimme håret. Efter brug fjernes bladet og børstes ren for hårrester. Dryp lidt smøreolie på bladet, og sæt det på trimmeren igen. Sæt maskinen i ladestationen i 1 time for fuld opladning.

NB! HGP82 K erstatter ER GP80 K

OBS. Det er vigtigt, at ER HGP82 K Professional rengøres og smøres med smøreolien både før og efter brug pga. det hurtige skær.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Panasonic
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Panasonic ER HGP82 K Professional Hårtrimmer

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.