Pearl Wax Voksperler Rose 400 g.

Om produktet

  • Voksperler til hårfjerning
  • Duft af roser
  • Ultraglat og blød finish
  • Langvarigt resultat
  • Op til 4 ugers glathed
  • Bruges som varmvoks
Spar 57%

Special Price 12850

Normalpris i "butikkerne" 29900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 6,40 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Skånsom voks til hårfjerning

Pearl Wax Voksperler Rose er hårfjerningsvoks, der effektivt fjerner uønskede hår uden brug af strips, og giver langvarig glathed til huden. Voksperlerne, som smeltes, giver en mindre smertefuld hårfjerning end traditionelle voksbehandlinger, og efterlader huden helt glat og babyblød. Pearl Wax Voksperler Rose kan anvendes til alle hudtyper.

Pearl Wax Voksperler Rose er baseret på naturlig bivoks, der nemt og skånsomt fjerner de uønskede hår i op til 4 uger. Voksperlerne har en behagelig duft af roser, der giver en forfriskende følelse til huden. Pearl Wax Voksperler Rose passer til voksvarmeren fra UNIQ, der bl.a. kan købes i UNIQ Pearl Wax Kit, som indeholder alt til at komme i gang med voksbehandling derhjemme. Er det første gang, du skal bruge voksperlerne, anbefaler vi at starte med et komplet voksbehandlingssæt.

OBS! Kommer med sort låg.

For en langvarig glat finish

Ønsker du langvarig glathed til huden uden besvær, er Pearl Wax Voksperler Rose det perfekte valg til dig. Den effektive voks fjerner nemt de uønskede hår, så din hud efterlades glat og velduftende med en silkeblød finish.

Anvend en voksvarmer (medfølger ikke) til Pearl Wax Voksperler Rose og brug altid voksen på ren, tør hud. For det bedste resultat anbefaler vi, at hårene har en længde på mindst 3-5 mm. Tænd din voksvarmer på højeste temperatur, og hæld voksperlerne heri. Skru temperaturen ned på medium varme, når voksperlerne er smeltet. Tag lidt voks på en spartel/træpind, der er beregnet til voks (medfølger ikke), og test voksens temperatur med fingrene. Påfør et tyndt lag voks idet du følger hårenes groretning på det område, du ønsker at behandle, og lad voksen tørre i ca. 20 sekunder til det bliver en mere fast voksstrimmel. Hold huden stram, løft forsigtigt i hjørnet af voksen og riv strimlen af mod hårets groretning i ét hurtigt ryk. Fjern eventuelle voksrester med lunkent vand, og rengør voksvarmerens skål med varmt vand, så den er klar til senere brug.

OBS. Læs altid den medfølgende brugsanvisning på produktet inden brug, og følg denne nøje.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand UNIQ
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Pearl Wax Voksperler Rose 400 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.