Perspirex Original Antiperspirant Roll-On 20 ml.

Om produktet

  • Antiperspirant deodorant
  • Fjerner effektivt svedlugt
  • Holder op til 72 timer
  • Til mænd og kvinder
  • Fri for parfume og parabener
  • Duftfri formel
Spar 5%

Special Price 9400

Normalpris i "butikkerne" 9900

(Fra 8118 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 4,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

EFFEKTIV ANTIPERSPIRANT DEODORANT

Perspirex Original Antiperspirant Roll-On er en antiperspirant deodorant, der effektivt fjerner svedlugt. Deodoranten nedsætter svedproduktionen med op til 65% i 72 timer efter påføring og reducerer desuden hudirritation. Original Antiperspirant Roll-On er uden duft samt kan anvendes af både kvinder og mænd.

Original Antiperspirant Roll-On fra Perspirex er baseret på en patenteret formel indeholdende virksomme stoffer, der effektivt hæmmer produktionen af sved samt minimerer lugtgener. Derudover indeholder deodoranten castor-olie, der har en beskyttende samt blødgørende effekt på huden. Perspirex er desuden fri for parfume og parabener.

BLIV SVEDLUGTEN KVIT

Ønsker du at reducere gener i forbindelse med armsved, er Perspirex Original Antiperspirant Roll-On din ultimative løsning. Den antiperspirante deodorant minimerer virkningsfuldt svedlugt, så du kan gå dagen i møde med en sikker og frisk fornemmelse.

Original Antiperspirant Roll-On skal anvendes på helt tør hud uden sår og rifter. Ryst deodoranten godt inden brug, og påfør den om aftenen, inden du går i seng. Lad derefter Perspirex roll-on tørre helt. Skyl deodorantren af med vand og sæbe om morgenen, og anvend eventuelt en parfumeret deo efter badet, hvis du ønsker duft. Perspirex Original Antiperspirant Roll-On bør anvendes hver aften, indtil du har opnået den ønskede effekt.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Perspirex
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Perspirex Original Antiperspirant Roll-On 20 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.