Pudderdåserne AHA-Serum 50 ml.

Om produktet

  • AHA-ansigtsserum
  • Mild peeling
  • Forbedrer hudens tekstur og tone
  • Udglatter ujævnheder
  • Parfumefri
  • Ungdommelig glød
  • Reducerer tegn på solskader
  • Let konsistens
19900
(Fra 15920 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 9,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

AHA-Serum til ansigtet

AHA-Serum fra Pudderdåserne er en serum til ansigtet, der giver en mild peeling med frugtsyre. Hudens overflade eksfolieres, tegn på solskader mindskes og ujævnheder udglattes. Serummet har en let og behagelig konsistens, og efterlader huden med en mere ensartet tekstur og hudtone med en sund glød. AHA-Serum fra Pudderdåserne er velegnet til alle hudtyper, men især normal til tør hud og solskadet hud vil have stor gavn af serummet.

Pudderdåserne AHA-Serum er beriget med 7% glykolsyre, der har en fornyende virkning på huden ved at fjerne døde hudceller fra overfladen samt reducere fine linjer og pigmentforandringer.
Frugtsyrerne AHA øger hudens kollagenproduktion, giver fastere hud og forbedrer samtidig hudens evne til at binde fugt for ekstra blødhed. Pudderdåserne AHA-Serum er desuden parfumefri.

For en ensartet og strålende hud

Ønsker du en blid eksfoliering, der forbedrer hudens tekstur og tone, er AHA-Serum fra Pudderdåserne det perfekte match til dig. Den effektive serum udglatter hudens ujævnheder og giver dig et foryngende resultat med strålende hud og en frisk, ungdommelig glød.

Anvend Pudderdåserne AHA-Serum på afrenset, tør hud i ansigtet. Påfør en passende mængde serum og massér blidt ind i huden med fingerspidserne. Når serummet er absorberet, kan du anvende en fugtigheds- eller solcreme ovenpå. Vi anbefaler, at du bruger serummet én gang dagligt eller én gang hveranden dag i det første stykke tid afhængigt af, hvordan din hud reagerer. Beskyt desuden gerne huden mod solen, når du bruger serummet, da huden herefter er mere følsom.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Pudderdåserne
Ingredienser

Aqua\Water\Eau, Cyclopentasiloxane, Glycolic Acid, Glycerin, Sodium Hydroxide, Polyacrylate Crosspolymer-6,
Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin.

Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Pudderdåserne AHA-Serum 50 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.