Spar op til 71% på 15 brands - Shop her

Raunsborg Body Shower 200 ml.

Om produktet

  • Plejende body shower
  • Fugtgivende
  • Frisk duft af rabarber
  • Renser mildt
  • Silkeblød finish
11995
(Fra 8996 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 5,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

PLEJENDE BODY SHOWER

Raunsborg Nordic Body Shower er en plejende og fugtgivende showergelmed en frisk duft af rabarbersolbær og vilde frugter. Body Shower fra Raunsborg renser mildt kroppen fri for urenhedersamt efterlader den med en smuk glød. Kropssæben trænger dybt ind i hudenhvor den giver en silkeblød finish allerede efter én gangs brug. Raunsborg Nordic Body Shower er velegnet til alle hudtyper.

Raunsborg Nordic Body Shower er beriget med ekstrakter af creatinæblehavre og honningder er kombineret med hinanden giver en utrolig blød og smidighed hudog tilfører næring til huden. Raunsborg Nordic Body Shower er med noter af rabarbersolbær og vilde frugtergiver en følelse af velvære og selvforkælelse ved brug. Desuden er Raunsborg Nordic Body Shower fri for parabener.

FOR EN VELPLEJET HUD

Ønsker du en plejende og fugtgivende showergelder blidt fjerner urenhederså er Raunsborg Nordic Body Shower det perfekte valg! Sæben er perfekt til at anvende i morgenbadetså din hud får en flot glød allerede fra starten af dagen.

Raunsborg Nordic Body Shower kan avendes på daglig basis. Tag en lille mængde sæbe ud i håndfladenog massér den godt ind i fugtig hud i badet. Skyld efter med varmt vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Raunsborg
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Raunsborg Body Shower 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.