Redken Curvaceous Full Swirl 150 ml.

Om produktet

  • To-i-én krøllecreme
  • Serum og creme
  • For definerede krøller
  • Med anti-frizz effekt
  • Giver masser af glans
Spar 35%

Special Price 15475

Normalpris i "butikkerne" 24000

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 7,70 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

TO-I-ÉN KRØLLECREME

Redken Curvaceous Full Swirl er en unik krøllecreme, der består af serum og creme i ét og samme produkt. Den specielle kombination giver form og spændstighed til krøllerne, så de efterlades med en flot, snoet facon samt en strålende glans. Curvaceous Full Swirl er især velegnet til krøllet hår eller hår med naturfald.

Curvaceous Full Swirl er bygget op på en helt unik anti-frizz formel. Kombineret serum og creme går aktivt ind og arbejder med håret ved hjælp af sukkerkrystaller, proteiner og moringa-olie. Hårets naturlige fugtniveau bringes i balance, så krøllerne genaktiveres og får masser af glans og fylde. På denne måde skaber serum-cremen flotte definerede krøller.

EN HVIRVELSTRØM TIL DINE KRØLLER

Trænger dine krøller til ekstra definition og smidighed, er Curvaceous Full Swirl fra Redken det helt rigtige stylingprodukt for dig. Den unikke krøllecreme bekæmper frizz og giver dig overdådige, fremhævede og bouncy krøller, som vil gøre alle misundelige.

Anvend Redken Curvaceous Full Swirl i nyvasket, fugtigt hår. Massér cremen jævnt ind i håret fra rod til spids med fokus på frizzy områder. Lad derefter dit hår lufttørre, eller føntør det for en ekstra defineret effekt. Full Swirl kan også anvendes i tørt hår for ekstra kontrol over hårspidserne.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Curvaceous Full Swirl 150 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.