Redken Volume Touch Control 05 200 ml.

Om produktet

  • Teksturgivende hårskum
  • Tilfører stor volumen
  • Giver satinagtig blødhed
  • Særlig velegnet til fint hår
  • Holdfaktor 5/32

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 37%

Special Price 12350

Normalpris i "butikkerne" 19800

Optjen 6,15 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

TEKSTURGIVENDE HÅRMOUSSE

Redken Volume Touch Control er en hårmousse, der giver uendelig fylde og masser af tekstur til håret. Moussen har en let og luftig konsistens, der er nem at arbejde med, og så giver den et godt fleksibelt hold. Volume Touch Control egner sig især godt til fint hår, hvor den vil tilføre fantastisk volumen og fylde.

Redken Volume Touch Control anvender det revolutionerende Bonding-System, der yder langvarig beskyttelse mod luftfugtighed og derved sørger for en optimal krusfri finish. Hårmoussen tilfører masser af volumen til håret, der hvor det ønskes, så man kan skræddersy en fyldig style. På Redkens egen holdskala fra 1-32 har Volume Touch Control holdfaktor 5.

FOR FANTASTISK FYLDE OG FACON

Trænger dit hår til masser af fylde og tekstur, er Volume Touch Control fra Redken lige det, du står og mangler. Hårskummen er med sin fjerlette konsistens nem at arbejde ind i dit hår, hvor den efterlader en smidig bevægelighed, masser af fylde og en tredimensionel tekstur, som fremhæver din frisure.

Fordel en passende mængde Redken Volume Touch Control jævnt i nyvasket, håndklædetørt hår. Lad håret lufttørre, eller føntør det evt. med en diffuser for maksimal volumen og fylde.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Redken
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Redken Volume Touch Control 05 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.