JULEGAVETID: 20-30% på festlige brands- SHOP HER

RefectoCil Light Brown No.3.1 15 ml.

Om produktet

  • Lysebrun øjenbryns- og vippefarve
  • Holder op til 6 uger
  • Letanvendelig
  • Diskret farveresultat
  • Særlig velegnet til blonde bryn
  • Til et naturligt look
  • Bruges sammen med Oxidant
- 60%

Special Price 3500

Normalpris i "butikkerne" 8900

(Fra 3293 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,75 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

DISKRET LYSEBRUN ØJENBRYNS-OG VIPPEFARVE

RefectoCil Light Brown (No.3.1) er en lysebrun øjenbryns- og vippefarve, der giver en diskret toning med god holdbarhed. Light Brown (No.3.1) er en farve, der er særlig velegnet til at fremhæve blonde bryn og et godt match til en blond eller lysebrun hårfarve. Den diskrete farve giver brynene og vipperne et smukt udtryk med en intensiv farvedybde.

RefectoCil er en professionel produkt-serie, der sælges verden over. RefectoCil øjenbryns- og vippefarve er letanvendelig og holder i op til 6 uger, alt efter hvor kraftige bryn man har, hvor ofte man afrenser sin makeup og deslige. Med RefectoCil opnås der altid et smukt, langvarigt og intenst farveresultat, som får ansigtet til at syne mere udtryksfuldt – selv uden makeup. Nok til ca. 30 farvninger.

TIL DIG, DER ØNSKER ET SMUKT MATCH TIL DIN HÅRFARVE

Hvis du ønsker et naturligt look med lysebrune vipper eller bryn, er RefectoCil Light Brown det perfekte valg til dig. Light Brown er din genvej til flotte øjenvipper, som giver dit et naturligt udtryk og en diskret indramning af dine øjne. Hvis du ønsker en speciel brun nuance, kan du mikse RefectoCil Light Brown (No.3.1) med RefectoCil Natural Brown (No.3) og skabe lige præcis det resultat, du ønsker.

RefectoCil er særdeles nemt at anvende. Inden brug af RefectoCil Light Brown (No.3.1) renses øjenområdet grundigt fri for makeup rester. Bland RefectoCil-farven sammen med Oxidant 3 pct. Når konsistensen er cremet og ensartet, påføres farven bryn eller vipper. Trækketiden afhænger af den ønskede farveintensitet og ligger mellem 5-20 minutter. Afslutningsvis fjernes den overskydende farve med en fugtig vatrondel, og så er der kun tilbage at nyde de lysebrune vipper og bryn.

OBS: Oxidant Developer medfølger ikke og skal købes separat.
RefectoCil produkterne er til professionelt brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Swatch color Nej
størrelse 30ml
Bedømmelser

Bedømmelser 1 anmeldelse(r)

Den bedste brynfarve på markedet
Virkelig naturlige farver og god holdbarhed! Produktet er nemt at dosere, blande og påføre - klart det bedste brynfarve produkt jeg har prøvet. Jeg blander denne farve med 3 natural brown for at få det perfekte match.
Samlet vurdering
Bedømt af Emilia Maria / (Indsendt den 30/08/2020)

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Light Brown No.3.1 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik