RefectoCil Light Brown No.3.1 15 ml.

Om produktet

  • Lysebrun øjenbryns- og vippefarve
  • Holder op til 6 uger
  • Letanvendelig
  • Diskret farveresultat
  • Særlig velegnet til blonde bryn
  • Til et naturligt look
  • Bruges sammen med Oxidant
Spar 57%

Special Price 3825

Normalpris i "butikkerne" 8900

(Fra 3293 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 1,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

DISKRET LYSEBRUN ØJENBRYNS-OG VIPPEFARVE

RefectoCil Light Brown (No.3.1) er en lysebrun øjenbryns- og vippefarve, der giver en diskret toning med god holdbarhed. Light Brown (No.3.1) er en farve, der er særlig velegnet til at fremhæve blonde bryn og et godt match til en blond eller lysebrun hårfarve. Den diskrete farve giver brynene og vipperne et smukt udtryk med en intensiv farvedybde.

RefectoCil er en professionel produkt-serie, der sælges verden over. RefectoCil øjenbryns- og vippefarve er letanvendelig og holder i op til 6 uger, alt efter hvor kraftige bryn man har, hvor ofte man afrenser sin makeup og deslige. Med RefectoCil opnås der altid et smukt, langvarigt og intenst farveresultat, som får ansigtet til at syne mere udtryksfuldt – selv uden makeup. Nok til ca. 30 farvninger.

TIL DIG, DER ØNSKER ET SMUKT MATCH TIL DIN HÅRFARVE

Hvis du ønsker et naturligt look med lysebrune vipper eller bryn, er RefectoCil Light Brown det perfekte valg til dig. Light Brown er din genvej til flotte øjenvipper, som giver dit et naturligt udtryk og en diskret indramning af dine øjne. Hvis du ønsker en speciel brun nuance, kan du mikse RefectoCil Light Brown (No.3.1) med RefectoCil Natural Brown (No.3) og skabe lige præcis det resultat, du ønsker.

RefectoCil er særdeles nemt at anvende. Inden brug af RefectoCil Light Brown (No.3.1) renses øjenområdet grundigt fri for makeup rester. Bland RefectoCil-farven sammen med Oxidant 3 pct. Når konsistensen er cremet og ensartet, påføres farven bryn eller vipper. Trækketiden afhænger af den ønskede farveintensitet og ligger mellem 5-20 minutter. Afslutningsvis fjernes den overskydende farve med en fugtig vatrondel, og så er der kun tilbage at nyde de lysebrune vipper og bryn.

OBS: Oxidant Developer medfølger ikke og skal købes separat.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RefectoCil
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RefectoCil Light Brown No.3.1 15 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.