Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Reuzel Beard Balm 35 g.

Om produktet

  • Plejende skægbalsam
  • Blødgørende virkning
  • Tæmmer flyvske skæghår
  • Maskulin duft af skov
  • Fri for parabener
  • Velsoigneret look
- 25%

Special Price 7424

Normalpris i "butikkerne" 9900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,40 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

PLEJENDE SKÆGBALSAM

Reuzel Beard Balm er en plejende skægbalsam, der giver et let til medium hold samt virker blødgørende på skæghårene. Den nærende balsam til skæg minimerer desuden irritation og rødme samt eliminerer skægskæl, så både huden og skægget fremstår med en velsoigneret og silkeblød finish.

Reuzel Beard Balm er beriget med shea-butter, der har en blødgørende og helende effekt på huden, mens bivoks giver hold til skægget. Derudover indeholder skægbalsammen argan-olie, der tilfører masser af fugt og pleje til både huden og skægget. Den plejende skægbalsam er desuden fri for parabener, og så har den en skøn, maskulin duft af skov.

FOR ET VELPLEJET SKÆG

Vil du gerne give dit skæg den kærlighed, det fortjener, er Beard Balm fra Reuzel et absolut musthave for dig. Skægbalsammen tilfører næring til dit skæghår og fugt til din hud. Resultatet er velplejet hud samt et velsoigneret look.

Gnid en lille mængde Reuzel Beard Balm imellem håndfladerne, indtil den bliver blød og formbar. Stryg skægbalsammen igennem skægget, og red det igennem for at opnå dit ønskede look. Beard Balm vaskes let ud af skægget med vand og sæbe.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Reuzel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Reuzel Beard Balm 35 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik