Få dobbelt op på loyalitetspoint t.o.m søndag d. 26/9

Reuzel Clay Matte Pomade 113 g.

Om produktet

  • Stærk pomade-voks
  • For en mat finish
  • Plejer og nærer
  • Vandbaseret formel
  • Fri for parabener
- 25%

Special Price 9674

Normalpris i "butikkerne" 12900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,60 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

POMADE-VOKS MED STÆRKT HOLD

Clay Matte Pomade fra Reuzel er en vandbaseret pomade-voks, der tilfører et stærkt hold til frisuren samt en mat finish. Voksen giver mulighed for at kunne skabe et hav af forskellige frisurer, der holder dagen igennem. Clay Matte Pomade er særligt velegnet til kort hår samt til sportsudøvere takket være den unikke formel.

Reuzel Clay Matte Pomade er blandt andet beriget med castor-olie, der har en plejende og blødgørende virkning på hårstråene. Pomaden skaber et lige så stærkt hold som en hårvoks, men den kan dog nemt vaskes ud med intet andet end vand. Clay Matte Pomade er desuden fri for parabener.

FOR EN FLOT, MAT FRISURE

Ønsker du at kunne skabe en flot, mat frisure, er Clay Matte Pomade fra Reuzel det perfekte valg for dig. Pomade-voksen tilfører et kraftigt, men fleksibelt, hold til din frisurer, der holder hele dagen igennem.

Tag en passende mængde Reuzel Clay Matte Pomade imellem håndfladerne, og varm voksen godt op. Fordel derefter pomaden jævnt i tørt hår. Ønskes et lettere hold, kan voksen med fordel anvendes i håndklædetørt hår. Frisér derefter håret til den ønskede form.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Reuzel
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Reuzel Clay Matte Pomade 113 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik