RevitaLash Double-Ended Volume Set

Om produktet

  • 2-i-1 primer og mascara
  • Skaber fyldige vipper
  • Plejende og beskyttende effekt
  • Styrker vipperne
  • Med unik børste
  • Oliefri formel og allergivenlig
Spar 9%

Special Price 22650

Normalpris i "butikkerne" 24900

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 11,30 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

2-i-1 Primer og Mascara

Double-Ended Volume Set fra Revitalash er et lækkert sæt med en kombination af både primer og mascara. Denne unikke kombination efterlader vipperne smukke og fyldige. Primeren har en plejende og beskyttende virkning på vipperne, så vipperne får mere længde og fylde. Mascaraen har en dybsort farve, samt fanger og adskiller hvert enkelt vippehår og efterlader vipperne med det perfekte look.

Revitalash Double-Ended Volume Set har en sort timeglas-formet børste, som matcher øjenlågets kurver så hver enkelt vippehår bliver dækket af den dybesorte farve samtidig med vipperne adskilles perfekt. Primeren indeholder peptider og panthenol, der plejer øjenvipperne samt har en styrkende virkning. Mascaraen indeholder biotin, der styrker vipperne mens panthenol tilfører en masse naturlig fugt. Desuden har det unikke 2-i-1 produkt fra Revitalash en oliefri formel, samt er allergivenlig.

SKAB SMUKKE BAMBIØJNE

Drømmer du om fyldige øjenvipper, er Revitalash Double-Ended Volume Set det perfekte valg for dig. Den unikke kombination af primer og mascara giver dig øjeblikkeligt flotte øjenvipper, så du får et mere intenst og defineret look.

Anvend Revitalash primeren på rene øjenvipper. Påfør et tyndt lag primer fra rod til spids ved at dreje mascarabørsten rundt undervejs. Påfør din mascara fra Revitalash ved vippekanten og dæk derefter vipperne fra rod til spids. Bevæg børsten tværs over vippen for at opnå den absolut bedste volumen. Påfør så mange lag, som du ønsker, og påfør mascaraen inden lagene tørrer.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand RevitaLash
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: RevitaLash Double-Ended Volume Set

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.