Sexy Hair Sex Symbol AeroTan 200 ml.

Om produktet

  • Selvbrunerspray
  • Hurtigvirkende
  • Flot bronzekulør
  • Let glimmereffekt
  • Fri for parabener

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 26%

Special Price 13825

Normalpris i "butikkerne" 18900

Optjen 6,90 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

HURTIGFARVENDE SELVBRUNER

Sexy Hair Sex Symbol Aerotan er en unik selvbrunersprayder i modsætning til andre selvbrunere giver en øjeblikkelig flot farve til huden på kun 2 minutter. Sprayen tilfører en bronzefarvet sommerkulør med en diskret glimmereffektsom ser perfekt ud til både hverdag og fest.

Sex Symbol Aerotan er beriget med det funklende mica-mineralder giver en ekstra flot glød til huden. Derudover indeholder selvbruneren tidsel-olieder hjælper huden med at bevare en sund fugtbalancehvilket giver et velplejet look. Selvbruneren er desuden fri for parabener.

FOR EN SMUK SOMMERKULØR

Drømmer du om en hurtig og nem spraytaner Sex Symbol Aerotan fra Sexy Hair det perfekte valg for dig. Den lette selvbrunerspray lader dig skabe en langtidsholdbar sommerkulør uden orange farvenuancer.

Ryst Sexy Hair Sex Symbol Aerotan grundigt før brug. Spray med et let tryk Aerotan hen over kroppen i et tyndt lag. Aerotan må IKKE sprayes direkte på ansigtet. Ton derefter selvbruneren ud med hændernetil den danner et jævnt og ensartet look. Vask til sidst hænderne grundigt med sæbe og vand. Vi anbefalerat du tester produktet på et lille områdeog venter 24 timer inden du fortsætter behandlingen.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Sexy Hair
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Sexy Hair Sex Symbol AeroTan 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.