That'so Golden Age Anti Age 75 ml.

Om produktet

  • Mild selvbruner på spray
  • Til ansigt og hals
  • Giver en let glød og kulør
  • Med anti-aging effekt
  • Uden parabener
  • Nemt ritual
Spar 15%

Special Price 20725

Normalpris i "butikkerne" 24400

(Fra 18300 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 10,35 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Mild selvbruner med anti age

Golden Age Anti Age Selvbruner med lotion fra That’ So er en mild grad af selvbruner-spray, der giver en pæn gylden farve. Selvbruneren er ultra fugtgivende og forbedrer derved hudens smidighed samt reducerer rynker. Golden Age Anti Age Selvbruner med lotion er en nem løsning til at give en let smuk glød på få sekunder.

Golden Age Anti Age Selvbruner med lotion fra That’ So er baseret på en unik formel, der sikrer en jævn og naturlig glød til huden. Selvbruneren indeholder 3% DHA, der sikrer den smukke kulør, mens selvbrunerens indhold af anti-aging lotion reducerer rynker. Selvbruneren er beriget med mandelolie, der både giver en dejlig duft, men også har blødgørende, fugtgivende og opstrammende egenskaber. Golden Anti Age Selvbruner indeholder hyaluronsyre, der sørger for massere af fugt til huden. Derudover indeholder selvbruneren aktive ingredienser, der minimerer huden rynker ved at forbedre fastheden og elasticiteten i huden samt hæmme nedbrydningen af kollagen. Golden Age Anti Age er desuden fri for parabener.

For en let glød

Ønsker du en smuk, let glød, der får dig til at stråle året rundt, så er Golden Age Anti Age Selvbruner med lotion fra That’ So det perfekte valg for dig. Selvbruneren holder dig lækker gyldenbrun, mens dine rynker reduceres, og din hud bliver glattere, blødere og velfugtet.

Anvend That’ So Golden Age Anti Age Selvbruner med lotion dagligt efter badet for en let glød. Ryst ikke dåsen før brug. For et perfekt jævnt resultat, start med at spraye over hovedet eller ved siden af hovedet. Knappen holdes nede, mens dåsen styres hen over ansigtet i cirkler i en afstand på 20 centimeter. Der skal kun sprayes et tyndt lag på. Hvis knappen ikke holdes nede, men i stedet trykkes og slippes, trykkes og slippes, så er der risiko for pletter og ujævn tan. Husk ikke at anvende et tykt lag. Pas samtidigt på ved påføring på brystet, da selvbrunervæsken ofte rammer der. Undgå yderligere træning, bad og sved i de efterfølgende 4-8 timer efter påføringen. Hvis der kommer vand på, så stopper bruningsprocesen. Efter påføring er der bare at nyde det flotte solbrune resultat. Ønskes der en mørkere farve, brug That’ So Golden Beauty Anti Age i stedet.
Tip: Brug en hårtørrer til at tørre sig efter påføring af Golden Age Anti Age Selvbruner med lotion, så den tørrer hurtigere.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand That'so
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: That'so Golden Age Anti Age 75 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.