The Konjac Sponge French Pink Clay Body Sponge

Om produktet

  • Den originale Konjacsvamp
  • Pink udgave til tør hud
  • Naturlig rens og exfoliering
  • Unik, patenteret struktur
  • Fri for farvestoffer og parfume
  • Specielt udviklet til brug på kroppen
Spar 10%

Special Price 11600

Normalpris i "butikkerne" 12900

(Fra 10320 /stk)
På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 5,80 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

KONJAC BADESVAMP TIL TØR HUD

The Konjac Sponge French Pink Clay er en naturlig og effektiv badesvamp, der er specielt udviklet til brug på kroppen. Den originale svamp har en unik, patenteret struktur, der gør den super blød og skånsom mod huden, og den giver et synligt resultat efter første behandling. Konjacsvampen både renser og exfolierer huden, så den efterlades med en sundere glød og færre urenheder. Pink Body Sponge er særlig velegnet til tør og ru hud, eller hud der har været udsat for soleksponering.

The Konjac Sponge French Pink Clay er håndlavet i Sydkorea, hvor Konjac-planten blandes med naturens fineste og reneste ingredienser for at opnå den ønskede effekt. Den lyserøde svamp er designet med en bølget overflade, der er 13.5 cm lang og perfekt at anvende i badet. Derudover er svampen beriget med fransk pink ler, der blidt fugter og renser selv den mest sensitive hud. The Konjac Sponge er desuden 100% nedbrydelig, og den er ikke tilsat farvestoffer eller parfume.

FOR BLØD OG VELPLEJET HUD

Trænger din hud til ekstra fugt og fornyelse, er The Konjac Sponge French Pink Clay det perfekte valg for dig. Den prisvindende badesvamp hjælper din hud med at genvinde sin elasticitet og udstråling, så du efterlades med et friskt og velplejet look.

Anvend Konjacsvampen alene eller sammen med din foretrukne kropssæbe. Gør badesvampen våd inden brug, og skrub huden med cirkulære bevægelser. Skyl efter med varmt vand. Skyl til sidst din svamp grundigt ren, og hæng den til tørre i den påsatte snor uden for brusekabinen. The Konjac Sponge har en lang holdbarhed på op til 3 måneder. Når svampen begynder at smuldre, skal den udskiftes. Vi anbefaler desuden, at du lægger din svamp i en skål med kogende vand i ca. 20 sekunder hver eller hver anden uge for at dræbe eventuelle bakterier.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand The Konjac Sponge
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: The Konjac Sponge French Pink Clay Body Sponge

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.