The Konjac Sponge Heart Face Sponge

Om produktet

  • Den originale Konjacsvamp
  • Pink hjerte-udgave til tør hud
  • Naturlig rens og exfoliering
  • Unik, patenteret struktur
  • Fri for farvestoffer og parfume
  • Øger hudens celleproduktion
  • Kan anvendes med/uden rens
  • Den perfekte kalenderpakke

Få en mail når varen kommer på lager igen

Spar 20%

Special Price 9900

Normalpris i "butikkerne" 12500

Optjen 4,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LIMITED EDITION KONJAC RENSESVAMP

The Konjac Sponge Heart er en limited edition, hjerteformet udgave af den naturlige og effektive French Pink Clay-svamp. Hjertesvampen har en unik, patenteret struktur, der gør den super blød og skånsom mod huden, og den giver et synligt resultat efter første behandling. Konjacsvampen både renser og exfolierer huden, så den efterlades med en sundere glød og færre urenheder. Heart Face Sponge er særlig velegnet til tør og ru hud, eller hud der har været udsat for soleksponering.

The Konjac Heart Sponge er håndlavet i Sydkorea, hvor Konjac-planten blandes med naturens fineste og reneste ingredienser for at opnå den ønskede effekt. Den lyserøde svamp er beriget med fransk pink ler, der blidt fugter og renser selv den mest sensitive hud. Derudover stimulerer svampen hudens blodcirkulation, så den naturlige celleproduktion øges. The Konjac Sponge er desuden 100% nedbrydelig, og den er ikke tilsat farvestoffer eller parfume.

OPTIMÉR DIN RENSERUTINE

Trænger din hud til ekstra fugt og fornyelse, er The Konjac Sponge Heart det perfekte valg for dig. Den prisvindende svamp hjælper din hud med at genvinde sin elasticitet og udstråling, så du efterlades med et friskt og velplejet look.

Anvend Konjacsvampen alene eller sammen med dit foretrukne renseprodukt morgen og aften. Gør svampen våd inden brug, og tilfør den eventuelt en lille mængde ansigtsrens. Før svampen blidt rundt i ansigtet med cirkulære bevægelser, og skyl derefter huden med varmt vand. Skyl til sidst din svamp grundigt ren, og hæng den til tørre i den påsatte snor. The Konjac Sponge har en lang holdbarhed på op til 3 måneder. Når svampen begynder at smuldre, skal den udskiftes. Vi anbefaler desuden, at du lægger din svamp i en skål med kogende vand i ca. 20 sekunder hver eller hver anden uge for at dræbe eventuelle bakterier.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand The Konjac Sponge
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: The Konjac Sponge Heart Face Sponge

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.