TIGI Bed Head Recovery Sæt 2x750 ml.

Om produktet

  • Genoprettende plejesæt
  • Rensende shampoo
  • Fugtgivende balsam
  • Velegnet til tørt hår
  • Plejefaktor 2/3
Spar 60%

Special Price 13150

Normalpris i "butikkerne" 32900

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 6,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

GENOPRETTENDE SHAMPOO OG BALSAM

TIGI Bed Head Urban Anti+Dotes Recovery Shampoo & Conditioner er et plejesæt specielt udviklet til at genoprette hårets naturlige fugtbalance. Shampooen renser skånsomt, mens conditioneren effektivt plejer hårstråene. Recovery Shampoo & Conditioner er særligt velegnet til tørt og skadet hår men kan anvendes i alle hårtyper.

Recovery Shampoo & Conditioner er beriget med ingredienser, der tilfører massiv fugt og glansfuldhed til håret. Shampooen indeholder desuden styrkende silica, der har en genopbyggede effekt på hårstråene. På På TIGI Bed Heads egen plejeskala fra 1 - 3 har Recovery Shampoo & Conditioner plejefaktor 2.

EFFEKTIVT FUGT-BOOST

Vil du give dit hår ekstra næring og pleje, er Urban Anti+Dotes Recovery Shampoo & Conditioner fra TIGI Bed Head det perfekte sæt for dig. Shampooen genopbygger effektivt dine hårstrå, men den blødgørende balsam giver et intens boost af fugt. Resultatet er velplejede lokker, der stråler af sundhed og glans.

Massér Recovery Shampoo grundigt ind i hår og hovedbund, og skyld ud. Fordel derefter en passende mængde Recovery Conditioner i det nyvaskede hår med fokus på længder og spidser. Lad den virke i 1-3 minutter, og skyl derefter med rigeligt vand.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand TIGI Bed Head
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: TIGI Bed Head Recovery Sæt 2x750 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.