Spar 25% på næsten ALT hudpleje - SHOP HER

Tørshampoo

Trænger dit hår til ekstra pleje og fylde mellem hårvask? Der findes et hav af forskellige tørshampooer, der sikrer dig smukt og velplejet hår. Trænger dit hår til et friskt pust eller ekstra volumen og tekstur, har vi den perfekte løsning til dig. En tørshampoo opfrisker håret, modvirker en fedtet hovedbund samt sikrer dig smukt og velplejet hår. Tørshampoo er det perfekte stylingprodukt til dig, der ønsker at opfriske håret mellem hårvaske.

1 til 36 af 125

Side

af 4

Side

af 4

Hvad er tørshampoo?

Hvordan virker tørshampoo, og hvad er det egentligt? Det er et spørgsmål, som du får svar på lige her. Med tørshampoo kan du springe en eller flere hårvaske over, da dit hår rengøres uden brug af vand. De overskydende olier, fedt og snavs, der er i håret absorberes, så du efterlades med et friskt og flot look.

Hvad gør tørshampoo?

Ved at påføre tørshampoo i håret, vil olier, fedt og svans fra håret absorberes, så du kan gå dagen imøde med rent og velplejet hår, uden at skulle hoppe i bad. Derudover tilføres der volumen og en frisk duft til håret. Håret har ikke godt af at blive vasket hver dag, så det er en god idé, at bruge tørshampoo nogle gange om ugen.


Hvordan bruger man tørshampoo?

Sådan bruger du tørshampoo:

• Tørshampoo skal anvendes i tørt hår.

• Derefter skal håret inddeles, så du kan spraye produktet i hårrødderne med en afstand på omkring 20 cm.

• Lad tørshampooen sidde i 2-3 minutter og masser godt ind i hårbunden.

• Red håret med en hårbørste for at fordele hårshampooen i håret.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik