Urtekram Cashewnødder 80 g.

Om produktet

  • Økologiske cashewnødder
  • Mange anvendelsesmuligheder
  • Har en skøn og cremet smag
  • Perfekt kilde til sundt fedt
  • Bærer Nøglehulsmærket
  • Fri for gluten
3100
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 1,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

ØKOLOGISKE CASHEWNØDDER

Cashewnødder fra Urtekram er en pose med økologiske cashewnødder, der kan serveres som en snack eller indgå som et lækkert twist i madlavningen. Cashewnødderne har en mild og cremet smag, og de har desuden et væld af gavnlige virkninger på kroppens sundhed, såfremt de indtages i moderater mængder.

Urtekram Cashewnødder er økologiske nødder, der fungerer som den perfekte kilde til sundt fedt. Nødderne kan indeholde spor af mandler, hasselnød og valnød, men er fri for gluten samt velegnet til en vegansk kost. Urtekram Cashewnødder bærer desuden det røde Ø samt Nøglehulsmærket.

GIV RETTEN ET EKSOTISK TWIST

Ønsker du at servere en lækker snack eller pifte dine retter op med et eksotisk twist, er Cashewnødder fra Urtekram det perfekte match for dig. De økologiske nødder har et væld af anvendelsesmuligheder, og det er derfor op til dig, hvordan du vil bruge de eksotiske nødder.

Urtekram Cashewnødder kan serveres som snack eller anvendes i salater eller i en asiatisk ret. Du kan med fordel riste nødderne på panden og tilsætte diverse krydderier – valget er dit.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Urtekram
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Urtekram Cashewnødder 80 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.