Spar 30% på danske brands som Beauté Pacifique, RAZspa og mange flere - SHOP HER

VitaYummy Hair & Nails (60 stk)

Om produktet

  • Vingummi vitaminer
  • Til hår og negle
  • Styrker hårstrå og negle
  • Bær smag
  • Veganske
  • Nemme at tygge
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 7,45 kr i loyalitetsrabat

Fri fragt med koden: FRIFRAGT12

Dag-til-dag levering

Optjen loyalitetspoint

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 499,- (ellers 29,-)

Beskrivelse

Detaljer

Velsmagende vingummi vitaminer

Hair & Nails fra VitaYummy er en bøtte med 60 velsmagende vitamin bamser, der bidrager til sundt, fyldigt og stærkt hår samt stærke negle. Vitaminerne styrker hår og negle og giver de bedste forudsætninger for øget vækst. Vitaminerne har en skøn smag af bær, der gør det nemt at indtage sit daglige vitaminboost. VitaYummy Hair & Nails er desuden kamufleret som lækre, bløde vingummibamser, der er behagelige at tygge og sluge. Vitamin bamserne er ideelle til tyndt og/eller livløst hår, sprækkede og/eller tynde negle eller efter graviditet og amning.

Hair & Nails er beriget med særligt udviklet formular med essentielle næringsstoffer, der sørger for sundt og stærkt hår og negle. De velsmagende vitamin bamser er beriget med et højt indhold af biotin, der styrker og vedligeholder hår og negle, imens et miks af vitaminer har en gavnlig virkning på hårstråene og neglene og deres vækst. VitaYummy Hair & Nails er desuden veganske, frie for gluten og allergen samt kunstige smags-, farve og sødestoffer.

For smukt hår og sunde negle

Ønsker du smukt og sundt hår samt stærke negle, er Hair & Nails fra VitaYummy det perfekte valg for dig. De skønne vitamin bamser styrker dit hår og dine negle - alt imens du spiser de velsmagende vingummier.

Den anbefalede daglige dosis er 2 stk. VitaYummy Hair & Nails i forbindelse med et måltid og et glas vand. OBS! Den anbefalede daglige dosis må ikke overskrides, og kosttilskuddet bør ikke træde i stedet for en varieret kort. Hair & Nails bør kun anvendes til gravide og børn under 3 år efter aftale med læge eller sundhedsplejerske.IndholdMængde pr dagsdosis% af RI
Vitamin A630 µg79%
Vitamin C20 mg25%
Vitamin D10 µg200%
Vitamin E14,85 mg124%
Vitamin B62 mg143%
Folinsyre260 µg130%
Vitamin B126 µg240%
Biotin5000 µg10000%
Pantothensyre5,2 mg87%
Zink2,7 mg27%
Jod70 µg47%
Cholin40 mg
Inositol40 µg
Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand VitaYummy
Ingredienser Nej
Swatch color Nej
størrelse Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: VitaYummy Hair & Nails (60 stk)

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star

Når du laver en produktanmeldelse, tillader du samtidig, at Firtal Web A/S kan bruge denne på tværs af vores andre platforme. Læs mere om betingelserne her.

Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. OBS! Anmodning af prismatch gælder ved maksimum 5 stk. Læs betingelserne for prismatch her.
Tryk her for at starte et prismatch

Vores ekspert anbefaler

Lignende produkter

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.

GØR SOM 60.000 ANDRE!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder, inspiration og gode tilbud direkte i din indbakke

Ved tilmelding giver du accept til, at vi må sende dig info om tilbud, gaver og nyheder fra vores sortiment pr. email. Du kan til enhver tid trække samtykket tilbage. Vi behandler dine oplysninger i henhold til vores persondatapolitik