VitaYummy Kids Multivitamin 60 stk.

Om produktet

  • Kosttilskud til børn
  • Vingummi konsistens
  • For en afbalanceret, sund livsstil
  • Velsmagende
  • Nemme at tygge og sluge
  • Vedligeholder kroppen
  • Vegetariske
Spar 8%

Special Price 11900

Normalpris i "butikkerne" 13000

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 5,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Velsmagende vingummi vitaminer

Kids Multivitamin fra VitaYummy er en bøtte med 60 velsmagende vitamin bamser til børn, der giver de nødvendige vitaminer til, at de kan leve en afbalanceret og sund livsstil. Børnevitaminerne bidrager til at holde kroppen sund og stærk året rundt, mens de sørger for at give de nødvendige vitaminer, som barnet skal bruge i sin vækst. Vitaminerne har en skøn smag af bær, der gør det nemt at indtage det daglige vitaminboost. VitaYummy Kids Multivitamin er desuden kamufleret som lækre, bløde vingummibamser, der er sjove og behagelige at tygge og sluge. Vingummi vitaminerne er ideelle til dem, der har svært ved at sluge almindelige vitaminpiller.

Kids Multivitamin er beriget med særligt udviklet formular med et komplekst vitaminindhold, der sikrer, at kroppen fungerer optimalt - både fysisk og mentalt. De velsmagende vitamin bamser er beriget med et hav af vitaminer, blandt andet vitamin-A, vitamin-C og folinsyre, der vedligeholder og styrker immunsystemet og kroppens funktioner. VitaYummy Kids Multivitamin er desuden vegetariske, frie for gluten og allergen samt kunstige smags-, farve og sødestoffer.

For en afbalanceret, sund krop

Ønsker du at booste dit barns krop med nødvendige vitaminer, så han/hun sikres en afbalanceret og sund livsstil, er Kids Multivitamin fra VitaYummy det perfekte valg for dig. De skønne vitamin-bamser vedligeholder dit barns krop indefra og sikrer naturlig vækst - alt imens han/hun spiser de velsmagende vingummier.

Den anbefalede dosis for børn er 2 stk. VitaYummy Kids Multivitamin i forbindelse med et måltid og et glas vand. OBS! Den anbefalede daglige dosis må ikke overskrides, og kosttilskuddet bør ikke træde i stedet for en varieret kort. Kids Multivitamin bør kun anvendes til børn under 3 år efter aftale med læge eller sundhedsplejerske.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand VitaYummy
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: VitaYummy Kids Multivitamin 60 stk.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.