Wella SP Repair Mask 200 ml.

Om produktet

  • Styrkende hårkur
  • Blødgørende effekt
  • Genopbygger håret
  • Tilfører fugt og næring
  • Giver naturlig fylde
Spar 58%

Special Price 9900

Normalpris i "butikkerne" 24000

På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 4,95 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

INTENST GENOPBYGGENDE HÅRKUR

Wella SP Repair Mask er en styrkende hårkur, der er specielt udviklet til at reparere og genopbygge hår, der har taget skade af f.eks. kemiske behandlinger. Hårmasken har en øjeblikkelig mærkbar effekt på håret, som efterlades sundt, stærkt og velplejet.

Repair Mask er beriget med guar gummi, der har en blødgørende effekt på hårstråene, så håret får et mere glansfuldt look. Derudover indeholder hårkuren hvedekim-olie, der tilfører fugt og næring til håret, imens keratin styrker hårstråene, så håret får en naturlig fylde og volumen.

ET STYRKENDE BOOST TIL DIT HÅR

Trænger dit hår til ekstra genopbygning og styrke, er Repair Mask fra Wella SP din ultimative løsning. Den intense hårkur sørger for, at dit hår genopbygges i dybden, så det genvinder sin naturlige styrke og vitalitet.

Påfør en passende mængde Wella SP Repair Mask i nyvasket hår.Massér hårmaske grundigt ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 5 minutter. Skyl derefter med rigeligt varmt vand. Vi anbefaler, at du afslutter med en balsam for at forsegle fugten i hårstråene.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Wella SP
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Wella SP Repair Mask 200 ml.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.