XIP Professional 24 Karat Glow Blissful Bronzer 18 g.

Om produktet

  • Professionel bronzer-palette
  • 2 smukke nuancer
  • Højpigmenteret og drøj i brug
  • Perfekt mat finish
  • Fri for parabener
  • Forbedrer hudens tekstur
Spar 50%

Special Price 16000

Normalpris i "butikkerne" 32000

På lager, 1-3 dages levering
Bestil inden kl. 18 og få sendt samme dag
OR
Optjen 8,00 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

Professionel bronzer-palette

24 Karat Glow Blissful Bronzer fra XIP Professional er en professionel bronzer-palette med to smukke nuancer, der giver en strålende og silkeblød finish. Bronzeren er højpigmenteret og drøj i brug. Farven glider ubesværet ind i huden og efterlader en varm, gylden glød.

24 Karat Glow Blissful Bronzer er beriget med nylon-12, et effektivt, naturligt absorberende stof, som giver en perfekt mat finish samt forbedrer hudens tekstur. Bronzeren efterlader et silkeblødt udtryk, der reducerer fine linjer og rynker. Nylon-12 er desuden hypoallergenisk.
Paletten indeholder to smukke nuancer - matte bronze og shimmer bronze. Matte Bronze, er ideel til at skabe contour, og giver ansigtet en varm glød. Bronze Shimmer, har gyldne toner, der fremhæver kindben og efterlader en glamourøs gylden glød. Begge farver er ideelle til at fremhæve og highlighte ansigtstrækkene præcis, som du ønsker. Paletten er desuden fri for parabener.

For en uimodståelig varm glød

Ønsker du en lækker glød og perfekt mat finish, er 24 Karat Glow Blissful Bronzer fra XIP Professional det perfekte valg for dig. Bronzeren efterlader dig med en silkeblød, varm glød og en forbedret ansigtstekstur.

Stryg en pudderbørste hen over 24 Karat Glow Blissful Bronzer og bank overskydende farve af børsten. Påfør bronzeren, der hvor du ønsker at fremhæve og highlighte dine ansigtstræk eller hvor du ønsker at skabe en varm eller gylden glød. Du kan gradvist bygge farven op, til det ønskede resultat opnås.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand XIP Professional
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Vær den første til at bedømme dette produkt

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: XIP Professional 24 Karat Glow Blissful Bronzer 18 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktiske info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte en prismatch

Vores ekspert anbefaler

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.