SOMMERGLØD: Spar min. 25% på selvbrunere & tan- SHOP HER

Youngblood Loose Mineral Foundation Tawnee 10 g.

Om produktet

  • Løs mineralpudder
  • Naturlige ingredienser
  • Let til fuld dækning
  • Uden parabener
  • Til en medium hudtone
  • Indeholder solbeskyttelse
- 10%

Special Price 38250

Normalpris i "butikkerne" 42500

(Fra 33150 /stk)
På lager - Dag til dag levering
OR
Optjen 9,55 kr i loyalitetsrabat
Beskrivelse

Detaljer

LØS NATURLIG MINERALPUDDER

Natural Loose Mineral Foundation Tawnee fra Youngblood er en løs letvægts mineralfoundationder fungerer som concealerfoundation og pudder i én. Mineralpudderen er let at påføre og bygges nemt op for let til fuld dækning. Farven Tawnee matcher bedst en medium hud med en lyserødoliven eller gul undertone.

Natural Loose Mineral Foundation Tawnee er beriget med mica-mineralerder giver en ensartet dækning. Mineralpudderen tilstopper ikke porernehvilket gør den ideel til sart og følsom hud. De naturlige mineraler beskytter imod solens skadelige og udtørrende stråler. Natural Loose Mineral Foundation Tawnee er desuden fri for parabenertalkumparfume og uorganiske farvestoffer.

FOR NATURLIG SILKEBLØD HUD

Ønsker du jævn og glat huder Natural Loose Mineral Foundation Tawnee fra Youngblood den helt rigtige mineralpudder for dig. Du får perfekt dækning uden brug af kemiske ingredienser. Resultatet er et velplejet look med en naturlig flot glød.

Åbn kun lidt af den indvendige forsegling for korrekt dosering af Natural Loose Mineral Foundation. Vend din pudder på hovedet inden du åbner denog dyp forsigtigt din børste i låget. Påfør minrealfoundationen i ansigtet med lette cirkelbevægelser. For øget dækning påføres pudderet i lag. Natural Loose Mineral Foundation Tawnee er desuden meget drøj i brug.

Yderligere informationer

Yderligere informationer

Brand Youngblood
Ingredienser Nej
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Youngblood Loose Mineral Foundation Tawnee 10 g.

Giv produktet karakterer *

1 1 stjerne
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star
Praktisk info
Hvis du har fundet varen billigere et andet sted, så matcher vi prisen og giver dig 5% yderligere rabat, hvis vores betingelser er opfyldt. Læs betingelserne for prismatch
Tryk her for at starte et prismatch

Tags på produkter

Brug mellemrum til at adskille tags. Brug apostroffer (') til flere ord i ét tag.