MÆRKER
TILBUD HÅRET HUDPLEJE MAKEUP ELEKTRONIK HELSE DUFTE

HairLust er en dansk virksomhed, der
anerkender både mænd og kvinders behov
elskværdigt hår. Sortimentet byder på vita-
miner, hårpiller og hårplejeprodukter, der
fremmer skønheden indefra, og som gør
det muligt at få langt og fyldigt hår i en fart

4 PRODUKTER I ALT
Vis:
Brand sortering
  • Brand sortering
  • Mest populære
  • Laveste pris først
  • Højeste pris først
  • Nyeste produkter
 
Normalpris i "butikkerne" DKK


Levering fra 30 DKK - Fri fragt v/køb over 599,-

OM HAIRLUST

HairLust hårvitaminer og hårpiller

Healthy hair starts within

HairLust er en dansk producent af kosttilskud, der fremmer skønheden indefra. Sortimentet byder på hårvitaminer og piller, der gør langt, fyldigt og smukt hår til en realitet.

Historien bag HairLust

HairLust er en nystartet, dansk virksomhed, der har specialiseret sig i at producere kosttilskud og hårplejeprodukter, der giver dokumenterede og omfattende resultater. Et ordsprog siger: ”Det er håret, der gør det”, og dette ordsprog anerkender HairLust med deres filosofi: at alle skal have ret til langt, smukt og fyldigt hår uanset genetik og hårtype. Virksomhedens motto er, at skønhed skal komme indefra – også når det handler om hår, og HairLust har derfor skabt en serie af kosttilskud og plejeprodukter, der fremmer skønheden indefra.

HairLust produkterne

HairLust dækker over et velovervejet produktsortiment af vitaminer, hårpiller og hårplejeprodukter, der gør det muligt for hvem som helst at få lange, fyldige lokker på kort tid. Kosttilskuddene i sortimentet er beriget med vitaminer og næringsstoffer, der aktiverer hårsækkene og gør hurtig hårvækst og skinnende, velplejet hår til en realitet - for hvem ønsker ikke sundt og smukt hår i en fart?

HairLust bestsellere

Det bedst sælgende produkt i sortimentet er HairLust Hair Gummies – en bøtte med 90 smagfulde vitaminer, der er specielt udviklet til at give en hurtig hårvækst. Vitaminerne er kamufleret som lækre vingummier, der er nemme at tygge, og som smager godt, hvorfor de er velegnede til personer, der har svært ved at sluge almindelige piller eller vitaminer. Lige i hælene på Hair Gummies kommer HairLust Hair Vitamins – hårpiller, der er specielt udviklet til at stimulere hårvæksten. Den unikke sammensætning af vitaminer og mineraler genaktiverer hårsækkene, således sundt, langt og stærkt hår kan blive en realitet.

Har du altid drømt om at få langt hår – på en nem og overkommelig måde – er HairLusts hårvitaminer og hårpiller det perfekte match for dig.

Besøg producentens hjemmeside: HairLust
VIND 2.000 DKK I GAVEKORT!
Vi trækker lod blandt alle på vores mail-liste hver måned